vrijdag 21 juni 2019

Rijschool kiezen? Direct Geslaagd

U wilt dus rijlessen gaan volgen. Maar hoe kies je dan voor de juiste instructeur. Je zit toch al gauw een paar maanden vast aan een instructeur. Omdat dit best een ingewikkelde klus kan zijn zetten wij in dit artikel een aantal tips voor je op een rijtje. Moet je ook nog het theorie-examen doen? Bekijk dan het aanbod van cursussen voor het theorie examen bij Direct Geslaagd. Op de website van onze rijschool of die van de anderen hieronder kunt u het aanbod bekijken.

Maak eerst kennis

Tijdens een kennismakingsgesprek heeft u de kans om de eigenaar van de rijschool eens een keer te spreken. Op deze manier kunt u vragen stellen op zijn methoden van lesgeven en informatievragen over bijvoorbeeld lespakketten die de rijschool aanbiedt zoals voor rijles Leiden. Misschien belangrijker is nog of je wel een goed gevoel heb bij de instructeur zelf. Het is belangrijk dat je op je gemak bent tijdens de rijlessen. Ga af op uw intuïtie

Verwacht niet teveel

Is dit de eerste keer dat u Rijlessen Zoetermeer gaat nemen? Verwacht dan niet dat ook jij binnen 20 lessen uw rijbewijs heeft gehaald. Het kan namelijk zo zijn dat je niet heel veel talent hebt voor het rijden of dat je een langzame leerling bent. Reken de instructeur daarom niet af op het feit dat hij zegt dat je misschien wel 40 lessen nodig hebt. De instructeur doet natuurlijk ook maar een schatting. Een belangrijke tip is daarom ook om de rijschool niet te selecteren op basis van prijs. Tuurlijk wilt u zo min mogelijk betalen voor de rijlessen maar als de begeleiding niet helemaal bij je past zal dit uw ontwikkeling op het gebied van het rijden ook belemmeren.

Afrijden!

Wilt je zo snel mogelijk afrijden voor het rijbewijs? Dan moet je natuurlijk wel eerst je theorie-examen halen. Gelukkig is dat tegenwoordig helemaal niet meer zo lastig met behulp van Direct Geslaagd. Binnen een dag wordt u klaargestoomd voor het uitvoeren van het examen! 100% slaaggarantie.